Sidan innehåller annonslänkar

Airam Wirkkala LED K2-142 klart glas

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Taklampa Wirkkala LED K2-142 klart glas Airam Upptä;ck den tidlö;sa designen och funktionaliteten hos taklampanWirkkala LED K2-142 klart glas frå;n Airam. En armatur som kombinerar konstnä;rlig design med effektiv belysning.

Tapio Wirkkalas designarv Denna armaturserie ä;r en hyllning till den legendariska designern Tapio Wirkkala, som 1959 skapade den ikoniska WIR-lampan fö;r Airam. Med WIR-lampan som utgå;ngspunkt har Tapio Wirkkala konstruerat en hel familj av armaturer som inte bara framhä;ver ljuskä;llans form utan också; ger ett behagligt ljus.Av de ursprungliga K2-modellerna har Airam valt att nyproducera tre armaturmodeller.

Kupa i formgjutet klarglasTaklampans kupa ä;r tillverkad av formgjutet klarglas i tre olika fä;rgalternativ, och den ä;r fö;rsedd med en dimbar ljuskä;lla. Detta ger dig mö;jlighet att anpassa belysningen efter ditt humö;r och behov.

Inkluderad LED-ljuskä;lla Lampan levereras komplett med en WIR-85 LED-ljuskä;lla som ä;r dimbar och ger ett varmvitt ljus. Detta skapar en inbjudande stä;mning i ditt rum.

Du behö;ver inte tä;nka på; att kö;pa till ljuskä;lla, ä;ven om den också; finns att kö;pa separat. Fullstä;ndig installationMed fö;rpackningen fö;ljer ä;ven en takkopp, lamppropp och monteringstillbehö;r fö;r en smidig installation.

Lampupphä;nget ä;r tillverkat i borstat stå;l, vilket ger en touch av elegans till din belysning. .

Taklampor från andra varumärken

Flo taklampa - Vit

Taklampor från Skånska Möbelhuset

Utforska allt inom Taklampor från Skånska Möbelhuset.
Taklampa Classic Ø 47 cm

Taklampor från PR Home

Missa inga bra priser på Taklampor från PR Home.
Elvita Taklampa Laholm

Taklampor från Elvita

Missa inga bra priser på Taklampor från Elvita.
Halifax taklampa Mässing

Taklampor från House Nordic

Här har vi samlat Taklampor från House Nordic.
Taklampa Medelpad - Krom/klar

Taklampor från Aneta Lightning

Se vad Aneta Lightning har inom Taklampor.
Mono Light Glasklasen Stomme svart

Taklampor från Mono Light

Missa inga bra priser på Taklampor från Mono Light.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Superfint.se 2024