Alla artiklar och inlägg

Hälsosam juice att göra själv hemma

Hälsosam juice att göra själv hemma

Upptäck fördelarna med att göra din egen hälsosamma juice hemma. Lär dig enkla recept och få kontroll över färskheten och näringsvärdet. Skapa smakrika och näringsrika juicer helt efter dina egna preferenser.

Läs mer
Användning av råsaftcentrifug

Användning av råsaftcentrifug

En råsaftcentrifug är en hushållsapparat som används till att utvinna råsaften ur en frukt, ett bär eller liknande. Apparaten river frukten eller bäret i minimala bitar med hjälp av roterande knivar, och slungar sedan ut det rivna ämnet mot sidorna av en centrifug. Genom små hål i centrifugväggen slungas sedan saften ut och ner i en behållare.

Läs mer
Stila till vardagsrummet med ett soffbord

Stila till vardagsrummet med ett soffbord

Ett soffbord är ett lågt bord, vanligen placerat framför en soffa, en fåtölj eller någon annan låg, bekväm sittmöbel i ett vardagsrum.

Läs mer
Underlätta med en matberedare

Underlätta med en matberedare

Matberedare är en hushållsapparat som underlättar flera moment i matlagningen. En matberedare har flera uppgifter som att riva, skiva, hacka och blanda matvaror.

Läs mer
Skönare luft med en luftfuktare

Skönare luft med en luftfuktare

Luftfuktare är en anordning vars syfte att höja en luftmängds relativa luftfuktighet. En luftfuktare producerar ånga som absorberas i luften. Den brukar ha en inbyggd vattenbehållare som användaren fyller på. Det finns flera typer av luftfuktare med olika för- och nackdelar.I inomhusmiljöer rekommenderas en relativ luftfuktighet mellan 30 och 60 procent. För låg relativ luftfuktighet kan bland annat leda till torr hud och torra luftvägar.

Läs mer
Rätt köksfläkt för ditt kök

Rätt köksfläkt för ditt kök

Köksfläkt eller spisfläkt är en apparat som sitter över en spis och används för att suga ut matos. Köksfläkten har ett hölje i metall eller plast. I fläkten finns ett filter, som kan ha flera former. Antingen kan det vara platt och sitta vid öppningen, eller så kan det vara cylindriskt och sitta i lufttrumman. Fläktar har antingen ett metall-, kol- eller polyesterfilter.

Läs mer
Kaffekvarn för hemmabruk

Kaffekvarn för hemmabruk

En kaffekvarn är en anordning för att mala rostade kaffebönor. Innan elektriciteten kom var kaffekvarnen helt och hållet manuell. Den bestod av en tratt där man hällde bönorna. I mitten satt en vev och den förde ner kaffebönorna i en kross längst ner i tratten. Det färdigmalda kaffet fångades upp under krossen i en liten låda.

Läs mer
Köp rätt kaffebryggare

Köp rätt kaffebryggare

Att hitta rätt kaffebryggare är viktigt för att brygga ditt favoritkaffe på rätt sätt. Kaffebryggare kan variera avsevärt mellan olika modeller, och valet beror på dina preferenser och behov.

Läs mer
Snygga och praktiska serveringsvagnar

Snygga och praktiska serveringsvagnar

En serveringsvagn är en stilfull och praktisk möbel som kan berika ditt hem och göra det lättare att servera måltider, drycker eller snacks.

Läs mer
Välj rätt ljus i hemmet

Välj rätt ljus i hemmet

Belysning är mycket underskattat i hemmet. När det kommer till olika sorters ljus och lampor så finns det en hel del att utforska. Om vi ska ta och tänka på temperaturer i ljuset så har vi allt från kallt till varmt ljus att kika på. Kallt ljus kan vara väldigt blått av sig och ett varmare ljus är mer åt det gula hållet. Man märker oftast ingen skillnad på lampor på direkten förän man börjar att jämföra.

Läs mer

Superfint.se

Det kan vara en lång resa tills man hittar det man är ute efter. När man handlar på nätet så har man ett stort utbud att välja på, och allt väldigt nära till hands. Vi tycker att det ska vara enkelt och man ska inte betala för mycket.

© Superfint.se 2024