Sidan innehåller annonslänkar

Poolvärmepump Splash 3,4kW till ovanmarkspool

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Poolvärmepump Splash 3,4kW till ovanmarkspool Har du en ovanmarkspool eller barnpool hemma på tomten? Isåfall vet du att det brukar vara så kallt att barnen vägrar bada när den väl är fylld. Men denna smidiga poolvärmepump är lösningen på det! Poolvärmepumpen som är på 3,4kW är perfekt för att värma upp mindre trädgårdspooler med en vattenvolym mellan 0-10 m³

Många liknande poolvärmepumpar för ovanmarkspool har bara en effekt på ca 2,5kW och lägre COP-värde. Lyfco Splash poolvärmepump ger som jämförelse 36% högre uteffekt (3,4kW) och klarar därför värma poolen bättre, även under kyliga sommarnätter.

Sänker uppvärmningskostnaden Med denna poolvärmepump sparar du upp till 80% av uppvärmningskostnaden jämfört med en elektrisk poolvärmare. Detta gör att du kan spara in kostnaden för poolvärmepumpen redan under första sommaren.

COP-värdet är upp till 5,4 vilket innebär att för varje kW el du använder får du 5,4kW värmeeffekt. Plug and play-installation Poolvärmepumpen är enkel att installera då endast två slangar (32mm) ska kopplas in och värmepumpen ansluts sedan till elnätet med vanlig jordad stickkontakt.

Poolvärmepumpen kan placeras i stort sett var som helst utomhus, vilket också underlättar vid installationen. Lättanvänd kontrollpanel Värmepumpen är försedd med en tydlig kontrollpanel där du t ex ser temperatur på ingående vatten samt att du enkelt kan ställa in önskad temperatur på det utgående vattnet.

Önskad temperatur kan ställas in med en intervall på 10-43 grader. Värmeväxlare i titanium Värmepumpens värmeväxlare är tillverkad i titanium och är därmed resistent mot kemikalier som används vid poolrengöring, som t ex klor, vilket ökar livslängden avsevärt.

Hur stor poolvärmepump behöver jag? Även om denna poolvärmepump rekommenderas till en pool på upp till 10m³ är det omöjligt att veta om den räcker för just dina behov. Effektbehovet beror bl.a även på om du täcker poolen nattetid, var i landet du bor, vad du vill ha för temperatur i poolen, samt vid hur kallt väderläge du vill uppnå önskad vattentemperatur.

Om du exempelvis vill kunna värma din ovanmarkpool tidigt på våren och sent på hösten när nätterna är kalla så kommer denna modell kanske bara räcka till en vattenvolym på 5m³. Behöver du bara värma på sommardagar kan den räcka till 12m³.

Någon formel för att beräkna just ditt effektbehov i alla situationer finns alltså inte. Precis som med alla värmepumpar på marknaden så varierar även COP-värdet och effekten med flera andra parametrar som utomhustemperatur och temperaturen på inkommande vatten.

Hög kvalitet till lågt pris utan mellanhänder Tack vare att Outl1 genomför inköp i stor volym direkt från fabrik utan mellanhänder och med låg egen marginal kan vi erbjuda en kvalitetsprodukt till ett fantastiskt attraktivt pris. Denna mini poolvärmepump är den senaste modellen av denna typ.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Superfint.se 2024