Batteridriven spa & pooldammsugare Hyson 3 | Uppladdningsbart litiumbatteri

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Trådlös pooldammsugare Hyson 3 med litiumbatteri Pooldammsugaren Hyson 3 är en innovativ, användarvänlig pooldammsugare som är helt trådlös med ett inbyggt uppladdningsbart litiumbatteri. Pooldammsugaren har mycket hög sugkraft och är okomplicerad att hantera och lätt att tömma på smuts som fastnat i filtret.

Filtret har en täthet på 180 µm. Pooldammsugaren passar både den lilla poolen som den stora.

Enkel att använda Pooldammsugaren är lättanvänd och kräver ingen installation. Dammsugarhuvudet levereras med en avtagbar skrubborste och den inbyggda batteridrivna pumpen skapar ett kraftigt sug som tar upp stenar, löv, sand, jord och annat skräp.

Dammsugaren har Justerbart teleskophandtag. Den har inga trassliga sladdar, utan du kan jobba helt fritt då den drivs med ett inbyggt batteri.

Batteriet håller i 60 minuter och laddningstiden för fulladdat batteri är 3-4 timmar. Hög rengöringskapacitet Pooldammsugarens höga sugkraft gör att betydligt mer smuts kan sugas upp, samt även alger och smuts som sitter hårdare fast.

Kraftigt litiumbatteri Tack vare det kraftiga batteriet hos Hyson 3 så slipper du allt stök med elanslutningar och kablar. Batteriet är ett kraftigt 12 volts litiumbatteri med en batterikapacitet på 2500 mAh.

På en laddning klarar pooldammsugaren att städa i hela 60 minuter. Laddningstiden för fulladdat batteri är 3-4 timmar.

Inköp utan mellanhänder Denna modell säljs även i andra varumärken i Sverige, men eftersom Outl1 köper in denna pooldammsugare direkt från tillverkande fabrik utan mellanhänder, kan vi hålla ett lägre pris mot dig som kund. Specifikationer Batteri 12 V litiumbatteri Effekt 30 W Batteritid 60 minuter Laddningstid 3-4 tim Rörelsehastighet 39 l/min .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Superfint.se 2024