Sidan innehåller annonslänkar

Samsung Nordic Wind-Free 25

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Luftvä;rmepump Nordic Wind-Free 25 Samsung Nya Samsung Nordic Wind-FreeNya Nordic Wind-Free 25 frå;n Samsung ä;r en luftvä;rmepumpsom ä;r utvecklad fö;r det nordiska klimatet. Den vä;rmer upp eller kyler ner ditt hem och hjä;lper dig att upprä;tthå;lla en behaglig temperatur utan att skapa ett kallt drag.

Med sina intelligenta funktioner anpassar den sig efter dina personliga behov och preferenser fö;r att automatiskt upprä;tthå;lla ett gott inomhusklimat. Med sin nya avancerade design har Samsung Nordic Wind-Free en stö;rre flä;kt, så; att luften sprids lä;ngre och bredare.

Bä;ttre inomhusklimatWind-Free-tekniken fö;rbä;ttrar ditt inomhusklimat genom att anvä;nda tusentals mikrohå;l fö;r att sprida luften jä;mnt utan ett kallt drag. I Wind-Free-lä;ge sprids den kalla luften mjukt, vilket skapar en ”vindstilla” kä;nsla som ger dig vä;lbehag bå;de dag och natt.

Steg 1. Frontpanelen ö;ppnas och Fast Cooling-lä;get kyler sedan snabbt hela rummet.Steg 2.

Den instä;llda temperaturen uppnå;s med Fast Cooling-lä;get och frontpanelen stä;ngs. Steg 3.

Wind-Free-lä;get sprider ut frisk luft jä;mnt genom tusentals mikrohå;l. Lå;g ljudnivå;Nordic Wind-Free hjä;lper dig att upprä;tthå;lla en behaglig temperatur i hemmet och den ä;r vä;ldigt tyst nä;r den gö;r det.

Nordic Wind-Free 25 har en lä;gsta ljudnivå; på; 17dB(A) och och en hö;gsta nivå; på; 38dB(A) fö;r inomhusdelen. AI Auto ComfortAI Auto Comfort introducerar ett intelligent sä;tt att leva.

Fö;r att gö;ra livet enklare och mer effektivt analyseras miljö;n i rummet och anvä;ndarmö;nstret. Baserat på; ö;nskemå;l och utomhustemperatur justerar den automatiskt temperaturen och anpassar rummets klimatfö;rhå;llanden fö;r att alltid bibehå;lla komforten.

Rö;relsesensorMotion Detect Sensor kyler eller vä;rmer ditt hem effektivt genom att sjä;lv reglera luftkonditioneringens aktivitet. Exempelvis om ingen rö;relse upptä;cks efter 20 minuter vä;xlar den automatiskt till energisparlä;ge, men å;tergå;r till normalt lä;ge så; snart aktivitet å;terupptas.

Den ger också; mö;jlighet till automatisk anpassning av luftflö;dets riktning. Filter i 3 lagerFå; ett bra inomhusklimat med Tri-Care Filter.

Dess tre lager inkluderar ett filter med hö;g densitet som samlar upp små; dammpartiklar, fibrer och djurhå;r i hemmet. Wi-Fi ControlInbyggt wifi med mö;jlighet att styra produkten med Samsung SmartThings.

Justera temperaturen och kontrollera inomhusklimatet frå;n distans och lå;t vä;rmepumpen bli en del i ditt smarta hem. Appen SmartThings finns fö;r senare telefonmodeller med Android och iOS.

Installation av luftvä;rmepumpAv hä;nsyn till miljö;n ä;r det inte tillå;tet att sjä;lv installera sin luftvä;rmepump. Luftvä;rmepumpar anvä;nder ett speciellt kö;ldmedium som kan bidra till vä;xthuseffekten och skada ozonskiktet om det skulle lä;cka ut eller slä;ppas ut i atmosfä;ren.

Av den anledningen må;ste luftvä;rmepumpar enligt lag installeras av ett fö;retag som har kylcertifikat och av en installatö;r med personligt kylcertifikat.Det innebä;r att din Elon-butik må;ste se till att det efterfö;ljs nä;r du kö;per din luftvä;rmepump hos oss, bå;de via elon.se och direkt i butik. Givetvis kan vi hjä;lpa dig med den installationen.Vid kö;p på; elon.se så; skickas din luftvä;rmepump till en Elon-butik som kan hjä;lpa dig med att boka/utfö;ra en godkä;nd installation.Fö;r att kunna hä;mta ut denna luftvä;rmepump frå;n butiken så; behö;ver du antingen boka installation av den lokala Elon-butiken eller uppge din installatö;rs certifieringsnummer vid upphä;mtning av produkten.

Luftvärmepumpar från andra varumärken

Canvac 7220

Luftvärmepumpar från Canvac

Visa produkter inom Luftvärmepumpar från Canvac.
Daikin ATXTP25M/ARXTP25R

Luftvärmepumpar från Daikin

Se produkter inom Luftvärmepumpar från Daikin.
Fuji Electric Yukadan 09

Luftvärmepumpar från Fuji Electric

Se vad Fuji Electric har inom Luftvärmepumpar.
Samsung Nordic Wind-Free 25

Luftvärmepumpar från Samsung

Utforska allt inom Luftvärmepumpar från Samsung.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Superfint.se 2024