Sidan innehåller annonslänkar

Daikin ARXTP35R2V1B / ATXTP35M5V1B

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Luftvä;rmepump Siesta ARXTP35R2V1B / ATXTP35M5V1B Daikin Vä;rmer ner till -25 °CGaranterad vä;rmekapacitet vid lå;ga omgivningstemperaturer, ner till -25 °C. KompaktEnhetens kompakta må;tt gö;r den perfekt fö;r renoveringsprojekt, speciellt fö;r installation ö;ver dö;rr Hö;g effektivitetÅ;rstidsrelaterade verkningsgrader hela sortimentet har A++ bå;de vid kyla och vä;rme 3D-luftflö;de3D-luftflö;de kombinerar vertikal och horisontell autoswing fö;r att cirkulera en strö;m med kall eller varm luft ä;nda ut i hö;rnen till och med i stora utrymmen Minskad miljö;på;verkanAtt vä;lja en R-32-produkt, minskar miljö;på;verkan med 68 % i jä;mfö;relse med R-410A och leder direkt till lä;gre energifö;rbrukning tack vare dess hö;ga energieffektivitet Utvecklad fö;r nordiskt klimatTack vare en unik fritt hä;ngande konvektor på; utomhusenheten ä;r defrostcykeln fö;rbä;ttrad vilket resulterar i lä;gre driftskostnader och ingen uppbyggnad av is.

Utvecklad fö;r regioner med svå;ra vinterfö;rhå;llanden. Tillval som inte ingå;rDaikin Residential Controller (tillval) styr din inomhusenhet varifrå;n som helst med en app, via ett lokalt nä;tverk eller internet.Rö;ststyrning via Amazon Alexa eller Google Assistant fö;r att styra huvudfunktioner, som bö;rvä;rde, driftlä;ge, flä;kthastighet etc.

Nä;r du registrerar denna luftvä;rmepump hos Daikin få;r du 5 å;rs garanti. Installation av luftvä;rmepumpAv hä;nsyn till miljö;n ä;r det inte tillå;tet att sjä;lv installera sin luftvä;rmepump.

Luftvä;rmepumpar anvä;nder ett speciellt kö;ldmedium som kan bidra till vä;xthuseffekten och skada ozonskiktet om det skulle lä;cka ut eller slä;ppas ut i atmosfä;ren. Av den anledningen må;ste luftvä;rmepumpar enligt lag installeras av ett fö;retag som har kylcertifikat och av en installatö;r med personligt kylcertifikat.Det innebä;r att din Elon-butik må;ste se till att det efterfö;ljs nä;r du kö;per din luftvä;rmepump hos oss, bå;de via elon.se och direkt i butik.

Givetvis kan vi hjä;lpa dig med den installationen.Vid kö;p på; elon.se så; skickas din luftvä;rmepump till en Elon-butik som kan hjä;lpa dig med att boka/utfö;ra en godkä;nd installation.Fö;r att kunna hä;mta ut denna luftvä;rmepump frå;n butiken så; behö;ver du antingen boka installation av den lokala Elon-butiken eller uppge din installatö;rs certifieringsnummer vid upphä;mtning av produkten. Du kan lä;sa mer kring regelverket och annat på;incert.seochalltomfgas.se .

Luftvärmepumpar från andra varumärken

Canvac 7220

Luftvärmepumpar från Canvac

Visa produkter inom Luftvärmepumpar från Canvac.
Daikin ATXTP25M/ARXTP25R

Luftvärmepumpar från Daikin

Se produkter inom Luftvärmepumpar från Daikin.
Fuji Electric Yukadan 09

Luftvärmepumpar från Fuji Electric

Se vad Fuji Electric har inom Luftvärmepumpar.
Samsung Nordic Wind-Free 25

Luftvärmepumpar från Samsung

Utforska allt inom Luftvärmepumpar från Samsung.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Superfint.se 2024