Tillbyggnad till T-format glasväxthus | 4 mm säkerhetsglas

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tillbyggnad till T-format växthus Tillbyggnad till våra T-formade växthus för dig som behöver mer utrymme för odling eller vill ha mer plats för att umgås. Tillbyggnadens storlek är 124x253x259 cm (inklusive sockel) och ger en extra yta på 3,14 m².

Passar T-formade växthus med storlek 11,2 m² och 12,8 m². Tillbyggnaden är framtagen med svenskt klimat i åtanke och har, precis som växthusen, extra tjocka glasväggar av 4 mm säkerhetsglas och ett tak av 8 mm kanalplast.

Dessutom har det en extra kraftig aluminiumram med hela 2 mm godstjocklek. 2 öppningsbara fönster ingår 2 öppningsbara fönster ingår i tillbyggnaden.

Vi rekommenderar att du köper till våra dubbelarmade och starka automatiska fönsteröppnare för ett eller båda av fönsterna, så ventileras växthuset automatiskt baserat på temperaturen. Sockel ingår Sockel med förankringsjärn ingår (värde 1995-) så att du kan gjuta fast tillbyggnaden i marken om så önskas.

Sockeln är i pulverlackerad aluminium som är motståndskraftig mot korrosion. Fördelar med kombinationen kanalplast och säkerhetsglas Kanalplast har många fördelar jämfört med växthus helt i glas.

Förutom att kanalplast är betydligt mer hållbart för skador, så tål det också vårt svenska klimat bättre. Tung snö som bygger på uppepå taket orsakar ofta skador på växthus i glas.

När ett glastak i ett växthus går sönder, riskerar man att vassa glasbitar sprids både innanför och utanför växthuset. Skulle man råka resa sig och slå i huvudet i ett glasväxthus så kan det dessutom gå mycket illa, med allvarliga skador som följd.

Dessutom är kanalplasten UV-beständig, vilket gör att materialet skyddar mot den farliga UV-strålningen i växthuset och även bidrar till längre livslängd för kanalplasten då beläggningen även hindrar att de farliga UV-strålarna bryter ner och missfärgar plasten. En annan fördel med kanalplast är att klimatet och temperaturen inne i växthuset blir jämnare.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Superfint.se 2024