Badkar damsko 180cm | Exklusiv design | Helgjutet

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fristående badkar - Damsko Det här är badkaret för dig som inte nöjer dig med det normala standard-badrummet utan vill ha något extra! Badkaret är helgjutet i en enda solid konstruktion med vackra och asymmetriska linjer som bildar formen av en damsko Dess utformning ger dig oändliga möjligheter när det gäller hur du väljer att placera ditt badkar i ditt badrum.

Badkaret kan placeras helt fritt mitt i ett stort luftigt badrum, eller intill en vägg precis som klassiska raka badkar, endast fantasin sätter gränsen. För högsta hållbarhet är karet tillverkat i 100% ren, slitstark högkvalitetsakryl.

Akryl är ett material som isolerar bra och därmed håller värmen på badvattnet länge. Materialet är porfritt vilket ger en mjuk och len yta i badkaret.

Den släta ytan är väldigt lätt att göra ren. Akrylen är också färgbeständig och har UV-motstånd och riskerar därför inte att tappa färgen och gulna med tiden, vilket badkar tillverkat i t ex plast kan göra.

Exklusiv, ergonomisk design och mjuka former Badkaret har en exklusiv design och de mjuka formerna är en fröjd för ögat. Karets mjuka utformning ger även en ergonomisk form för högsta möjliga komfort och det generösa djupet gör att hela kroppen får plats under vattenytan.

Praktiska detaljer Badkarets medföljande bottenventil har en så kallad push-design. Man trycker lätt på bottenventilen för att öppna och stänga den.

Blandare ingår ej. Badkarets mått är - Längd 180cm - Bredd 80cm - Höjd 125cm - Baddjup 75cm Hur kan era priser vara så låga? Vi köper in detta sko badkar av hög kvalitet direkt från tillverkande fabrik, utan mellanhänder som varumärkesägare, distributörer eller grossister.

Byggmarknaden och badrumsbutikerna tar vanligtvis ett betydligt högre pris, trots att kvalitén på deras badkar är densamma eller lägre. Dels beror det på att butikerna tar ut högre marginal än oss, men också för att de flesta butiker köper sina badkar från en grossist, som i sin tur köper från en generalagent som i sista led köper från fabriken.

I varje steg läggs marginal på priset som i slutändan betalas av dig som kund. Fri hemleverans Då detta är en stor och otymplig produkt så bjuder vi på fri leverans direkt hem till dig när du köper badkar online på Outl1.

Inga expeditionsavgifter eller andra dolda avgifter tillkommer hos oss. Badkaret levereras färdigmonterat. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Superfint.se 2024